ALTIJD AL GEFASCINEERD DOOR HET ONDERWATER LEVEN,
OF BEN JE GEWOON TOE AAN EEN NIEUWE HOBBY OF UITDAGING ?

 Of je nou nog nooit onder water bent geweest of je bent al een doorgewinterde duiker, je bent voor je duikopleiding bij DUIKLES EINDHOVEN aan het juiste adres.

Onze filosofie is dat we geen duikcursus geven maar echte duikers opleiden. Zodra we onshoofd onderwater steken dan zijn we serieus en gaan we uitsluitend voor kwaliteit. Het maakt ons niet uit hoelang je nodig hebt maar aan het eind van de cursus lig je met een duikbrevet comfortabel en ontspannen in het water en kan je hiermee overal ter wereld terecht. Onze cursussen zijn altijd met uitzondering van je masker en snorkel inclusief alle benodigde materialen , zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

 

DUIKLES EINDHOVEN is aangesloten bij de grootste en meest innovatieve duik oSSI Diamond Instructor Centerrganisaties ter wereld namelijk: SSI en NAUI. Daarnaast worden wij door beiden ook nog eens gewaardeerd als Diamond Instructor Trainings Center. De hoogste kwalificatie die je nauials NAUI en SSI Dive Center kunt verkrijgen. Wat inhoudt in dat we echtspecialisten zijn in het geven van een kwalitatief hoogstaande, veilige en verzorgde opleiding. Dus begin je net met duiken en wil je het eerste brevet gaan halen of wil je uiteindelijk duikinstructeur worden, bij ons ben je aan het goede adres.

 

Duiken is makkelijk, leuk en uitdagend!

Maak nieuwe vrienden! Duiken is veel gemakkelijker dan je zou denken! Wees klaar om van een nieuwe uitdaging te genieten en duik in een nieuwe wereld! Duiken is een prachtige sport die alles van biedt van actie waarbij je de adrenaline voelt stromen, tot serene rust en ontspanning.

Bij DUIKLES EINDHOVEN, zijn we gepassioneerd over het onderwijzen van mensen dat duiken een veilige, inspirerende bezigheid is die deuren opent naar 's werelds meest betoverende gebieden.

Duiken is veel makkelijker dan je misschien denkt, en met Try Scuba Diving word je voorbereid op deze nieuwe sport.

Duik eens in een heel nieuwe wereld.

Zo, laat het avontuur beginnen!
Duikles Eindhoven Het SSI en NAUI les systeem biedt u de mogelijkheid om te kiezen waar en  wanneer u wilt studeren, zodat u de informatie kunt leren op uw eigen tempo, wanneer deze het beste past in uw schema. Theorielessen en zwembadtraining zal  alles wat u heeft geleerd versterken. Ondersteund door GRATIS online theorielessen, een interactieve 'hoe leer ik duiken' DVD, een klassikale training, een full-color lesboek, duiktabellen, een trainingsdossier en een extra overzicht, zodat u de theorie kunt leren in uw eigen tempo.
Klik op de TRY SCUBA button voor meer informatie en het gratis on-line opleidingstraject te starten

 TRY SCUBA                 START MET DUIKEN                SCUBA SKILLS UPDATE              SPECIALISATIES          PROFESSIONAL         HEEFT U NOG VRAGEN ?