START MET DUIKEN WORDT OPEN WATER DUIKER

Het worden van een Scuba Diver of Open Water duiker bij DUIKLES EINDHOVEN is de beste manier om het scuba avontuur te beginnen met als gevolg het behalen van een brevet met wereldwijde erkenning!

Met een persoonlijke training en genoeg tijd zorgen wij ervoor dat u zich echt comfortabel onder water voelt met de vaardigheden en apparatuur die u gebruikt. Over het algemeen bestaat een Open Water Diver cursus uit drie delen: theorie, zwembadtraining en open Water sessie.

Theorie:
Ons les systeem biedt u de mogelijkheid om te kiezen wanneer en waar u wilt studeren, zodat u de informatie kunt leren op uw eigen tempo in de door U gekozen omgeving, wanneer deze het beste past in uw schema. Theorielessen en zwembadtraining zal alles wat u heeft geleerd versterken.

Zwembad lessen:
Voor zwembad en open water training zal de instructeur u een duikuitrusting aanmeten, zodat u comfortabel zit in deze 'tweede huid'. Er is voldoende oefentijd om uzelf aan te passen aan de onderwaterwereld voordat u begint met de open water training duiken.

Buitenwater lessen:
U zult op zijn minst vier open water duiken afronden en de kans krijgen om alles wat u in het zwembad geleerd heeft in de praktijk te brengen (open water kunt u definiëren als een buitenwater omgeving zoals een meer of de zee).

Het plezier hoeft hier niet te stoppen! Met iets meer training kunt u nog verder gaan. Zo kunt u bijvoorbeeld onderwater duiken naar wrakken, duiken met haaien of kunt u een onderwater fotograaf worden. Bekijk snel alle uitdagende Specialisatie Programa's die u kunt volgen. Het is uw kans om de volgende stap te nemen in uw duik avontuur. Duikles EIndhoven zal uw betrouwbare vriend zijn die u vergezelt tijdens uw avontuur.

Scuba Diver is de perfecte cursus voor mensen die geen tijd hebben om een compleet Open Water Diver programma te volgen. De inhoud van dit programma is ongeveer de helft van de NAUI Open Water Diver cursus (de complete duikcertificering). Vervolgens kunt u de tweede helft volgen en een gecertificeerde duiker worden op een ander tijdstip, daar waar dat u het best uitkomt.

Aan het eind van het programma ontvangt u het SCUBA DIVER certificaat met vermelding van de succesvolle afronding van dit programma. Dit certificaat geeft u het recht deel te nemen aan begeleide duiken over de hele wereld. Als u ooit besluit om uw opleiding voort te zetten en een gecertificeerde duiker te worden, neem dan contact met ons op voor meer informatie over hoe u uw Open Water Diver brevet kunt voltooien.

Start uw avontuur vandaag nog!

 

ONZE TRAININGSFILOSOFIE

  Voor meer cursus info  klik op het plaatje