Scuba Skills Update

      Krijg het gevoel terug van volledig vertrouwen na een langere periode zonder duiken.    
     door het opfrissen van de geleerde vaardigheden uit uw Openwater diver cursus.    

KENNIS:
Uw Scuba Skills Update Dive Professional zal de kennis die u in de Open Water Diver cursus geleerd  heeft, maar ook nieuw materiaal met u doornemen. Dit betreft duikplanning, tabellen en de duikuitvoering, om zo uw veiligheid te behouden tijdens toekomstige duikactiviteiten.

Dit is een programma zonder brevettering dat opfriservaring onder toezicht op Scuba Diver-niveau biedt aan duikers die hun kennis weer op peil willen brengen omdat ze een tijdlang niet hebben gedoken.
Duikers die de Refresher Scuba-cursus hebben afgerond mogen de documentatie gebruiken om duikgidsen, Divemasters, resort eigenaren, bootkapiteins en anderen te helpen bij het evalueren van zijn geschiktheid om deel te nemen aan specifieke duikactiviteiten. Duikers die Opfrisduiken hebben gestart, maar niet het gehele programma hebben doorlopen, mogen hun logboekverificaties op een vergelijkbare manier gebruiken.

De Scuba Skills Update is een geweldige kans om opnieuw de ins en outs van de huidige apparatuur, of nieuwe apparatuur te leren onder begeleiding van een duikprofessional.
Met dit soort voorbereiding zult u meer ontspannen duiken

Kosten                                  €  75.00
Vooropleiding                      Alle brevetten
Aantal theorielessen          1
Aantal zwembadlessen     1