TRY SCUBA DIVING

  EN ERVAAR HOE GEWELDIG HET IS  

Zoek je een nieuw avontuur?

Ga duiken!  Je kans om de magische wereld van kleurrijke vissen en riffen vol leven in kristalhelder blauw en warm water te ontdekken! Dat is met niets te vergelijken! Duiken is veel makkelijker dan je misschien denkt, en met Try Scuba Diving word je voorbereid op deze nieuwe sport. Duik in een heel nieuwe wereld.

Try Scuba Diving

Om optimaal te genieten van je eerste ervaring onder water heb je iemand nodig die je vertrouwt. Duikles Eindhoven is één van de grootste erkende opleidingsorganisaties die het vertrouwen en respect van heel de regio geniet. Een Duikles Eindhoven instructeur leert je alles wat je moet weten, en brengt je de vaardigheden bij die je moet beheersen voor je eerste avontuur onder water.

Probeer het! Wij weten zeker dat het naar meer smaakt. Je gaat vast verder en wordt een gebrevetteerd duiker. Het Try Scuba Diving-erkenningsbrevet is de eerste stap. Als je binnen zes maanden besluit om een Open Water Diver te worden, telt je Try Scuba-buitenduik mee als één van de verplichte duiken.

Het volgen van een Duikles Eindhoven/NAUI specialty cursus betekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water - dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn kort als je goed bent voorbereid met de Thuis studie kit. Hierdoor heb je gelijk plezier in het water.

Info

Kosten                                    € 25,00      (worden in mindering gebracht indien U binnen 3 maanden            
Vooropleiding                           Geen       inschrijft voor een Openwater Diver Cursus)
Minimum leeftijd                          14
Aantal theorielessen                      1
Aantal zwembadlessen                 1
Aantal buitenwaterlessen.             0

  INSCHRIJFFORMULIER                          TERUG