DUIK PROFESSIONAL WORDEN

Zou het niet leuk om een hobby om te zetten in een carrière?

Een NAUI Duik Professional worden kan deze droom mogelijk maken. Je kunt een echte carrière maken die de moeite waard is, zowel voor u persoonlijk als ook financieel, en bovenal erg leuk is !

Terwijl de meeste mensen zich richten op het krijgen van een "echte baan" zijn erduik proffessional veel werkkansen die niet passen in deze vorm.
Duik retailers en resorts hebben onmiddellijk openingen voor gekwalificeerde professionals uit het binnenland en van over de wereld. Het enige verschil is dat het primaire kantoor onder water is en "having fun!" een belangrijk deel van je werk is. Dit soort werk wordt niet altijd gezien als serieus werk, dus er is een constant tekort aan gekwalificeerd personeel. Dit creëert enorme carrièremogelijkheden.

Als je op zoek bent naar een carrière in duiken, is de beste keuze die je kunt maken een NAUI Dive Professional te wordennauiNAUI is een organisatie die je niet alleen opleid om anderen te leren duiken ,maar je ook leert wat je moet weten om een belangrijke speler in de duikindustrie te zijn. NAUI ondersteund je met een vacaturedatabase, up-to-date online training tools die 24uur per dag beschikbaar zijn, een bekroonde opleiding en business systeem, meer dan 60 jaar in de industrie, en onvoorstelbaar veel gepersonaliseerde diensten. 
Grijp deze kans aan om je duik carrière een boost naar het volgende niveau te geven.  .

GAAN WAAR JE WILT, DOEN WAT JE WILT.
DE MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS!
SCHRIJF IN EN START JE CARRIÈRE NU BIJ DUIKLES EINDHOVEN

        Duik profesionl Niveaus               Duik Professional carrière pad          Duik Professional Cross Over