SPECIALISATIES

Als u heeft besloten dat duiken een sport is waar u uzelf in wilt ontwikkelen, dan is het tijd voor u om het Continuing Education programma van DUIKLES EINDHOVEN/NAUI ontdekken door specialties te volgen.

Specialties

Inschrijven voor een Specialty Cursus is een geweldige manier om uw vaardigheden aan te scherpen en een aantal nieuwe dingen te leren. Continuing Education is spannend en grenzeloos. Kies uw persoonlijke combinatie van specialties en duikervaring om uw duikdoelen van vandaag te bereiken! Elk Specialty programma biedt u bepaalde voordelen waardoor u telkens een stap dichter bij uw ultieme duikervaring komt. Ons doel is om u voor te bereiden op het avontuur dat voor ons ligt, evenals ervoor te zorgen dat u een leuke tijd beleeft! Ons Continuing Education Program maakt gebruik van een flexibele, menu-gebaseerde , gestroomlijnde en economische benadering. Bij Duikles Eindhoven hoeft u zich alleen maar in te schrijven voor de speciale programma's die interessant zijn voor u. U zult vertrouwd en comfortabel worden, zodat u onafhankelijk van uw instructeur kunt duiken en echt kunt genieten.

Elk van onze Specialty programma's is gebaseerd op onze Diver Diamond methodologie, die zich richt op de juiste kennis, vaardigheden, uitrusting, en ervaring die nodig zijn om een bedreven duiker te worden.
Met het volgen van een bepaald aantal NAUI Specialties naast de voortzetting van uw duiken, krijgt u meer ervaring op duikgebied

Het is aan u om te bepalen hoe ver u wilt gaan. NAUI certificaten worden gerespecteerd en erkend over heel de wereld zodat uw duikervaring ongelimiteerd is.

De pret hoeft hier niet te eindigen! Met net een beetje meer training, kunt u nog verder gaan en een Dive Professional worden. Stel u voor dat u uw liefde voor duiken kunt delen met anderen!
Bekijk alle Dive Professional programma's waar u aan deel kunt nemen. Het is uw kans om de volgende stap te nemen in uw duik avontuur. SSI zal uw betrouwbare vriend zijn die u vergezelt tijdens uw avontuur.

 NAAR DE SPECIALTIES         TRAININGSFILOSOFIE              TERUG