PASPORT SCUBA DIVER

  Voel je jezelf nog niet helemaal zeker om met een buddy te gaan duiken?

Wij zorgen ervoor dat je jezelf als scuba diver echt comfortabel voelt met de vaardigheden en de apparatuur die je zult gebruiken. Beginnen is makkelijk! Meld je aan voor een Scuba Diver programma.

Scuba Diver

Onze opleidingen zijn zo ontworpen dat je de theorie kunt leren op je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt. We bieden een online training aan om ervoor te zorgen dat je alles in jouw tijd op jou wijze tot je neemt

Voor zwembad en open water training zal de instructeur je een duikuitrusting aanmeten, Zodat je comfortabel zit in deze "tweede huid." Er is voldoende oefentijd om jezelf aan te passen aan de onderwaterwereld voordat je begint met de open water training duiken.
Natuurlijk is het bezit van een eigen duikuitrusting altijd aan te bevelen, je leert dan duiken met je eigen materiaal zodat je er vanaf dag een mee vertrouwd raakt.

 

Voor mensen die geen tijd hebben om een compleet Open Water Diver programma te volgen is Passport Scuba Diver is de perfecte cursus . De inhoud van dit programma is ongeveer de helft van de NAUI Open Water Diver cursus (de complete duikcertificering). Vervolgens kunt u de tweede helft volgen en een gecertificeerde duiker worden op een ander tijdstip, daar waar dat je het best uitkomt.

Met dit programma kan je duiken tot in de ruimste zin ervaren. Je wordt getraind in de juiste vaardigheden, kennis, materiaal en ervaring benodigd om je veilig en vertrouwt te voelen tijdens je open water duiken. Ook krijg je een instructeur als escort om je te begeleiden tijdens deze avonturen.

Aan het eind van het programma ontvang je het Passport Scuba Diver Certificaat met vermelding van de succesvolle afronding van dit programma.
Dit certificaat geeft je het recht deel te nemen aan begeleide duiken over de hele wereld.
Gebrevetteerde Passport Scuba Divers hebben het recht om onder de directe supervisie van een Dive Leader tot een maximale diepte van 12 meter te gaan.

Na succesvolle afronding mag u tot 12 maanden doorgaan met duiken onder direct toezicht van een NAUI-instructeur of duikleider. Als u tijdens de eerste periode van 12 maanden aan dergelijke activiteiten deelneemt, wordt uw paspoort automatisch met nog eens 12 maanden verlengd. NAUI Paspoort Duikers zijn gekwalificeerd om deel te nemen aan begeleide duiken in omstandigheden vergelijkbaar met die waarin ze zijn opgeleid.


 

 

 

Wanneer u besluit om uw certificering te voltooien, kan het Passport Scuba Diver programma volledig worden toegeschreven op uw cursus. Op deze manier hoeft u geen enkel deel van het programma over te doen. Na een korte update van je vaardigheden (Skills update) kun je de  NAUI Open Water Diver brevettering voltooien.

Als je ooit besluit om je opleiding voort te zetten en een gecertificeerde duiker te worden, neem dan contact met ons voor meer informatie over hoe u uw NAUI Open Water Diver brevet kunt voltooien.

Kosten
Vooropleiding
Minimum leeftijd
Aantal theorielessen
Aantal zwembadlessen
Aantal buitenwaterlessen


€ 350,00 (meerprijs voor het behalen van het Openwaterbrevet € 150,00)
Geen
12 jaar
In overleg
3
2