OPENWATER DIVER

      Neem duikles en volg de Duikles Eindhoven Openwater Diver cursus      

Openwater diver

Haal je duikbrevet. Als je altijd al wilde leren duiken, nieuwe avonturen wilt ontdekken of gewoon de wonderlijke wereld onder de golven wilt zien, is dit het startpunt.
De NAUI Openwater Diver cursus is de populairste duikcursus in de omgeving, en heeft al honderden mensen laten kennismaken met de avontuurlijke manier van leven die duiken heet.

Waarom deze cursus zo leuk is?

Het leuke aan deze Openwater diver cursus is ……. wel, eigenlijk alles omdat leren duiken gewoon ongelooflijk leuk is. Je gaat voor het eerst onder water ademhalen (iets wat je echt nooit zult vergeten) en leert wat je moet weten om uiteindelijk dat fel begeerde brevet te behalen. Tijdens de cursus maak je een aantal duiken in het zwembad en op duikstekken in je omgeving, onder toezicht van je U-Dive Instructeur.

Heb je het Passport Scuba Diver of gelijkwaardig brevet al in je bezit en je besluit om je certificering te voltooien, kan het programma volledig worden toegeschreven op uw cursus. Op deze manier hoeft u geen enkel deel van het programma over te doen. Na een korte update van je vaardigheden (Skills update) kun je de Openwater Diver brevettering voltooien.
Aan het eind van het programma ontvangt je het NAUI OPENWATER DIVER certificaat met vermelding van de succesvolle afronding van dit programma. Dit certificaat geeft je het recht om overal ter wereld te duiken.

Het volgen van een NAUI duikcursus betekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden, dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk.
Het NAUI les systeem biedt u de mogelijkheid om te kiezen wanneer u wilt studeren, zodat u de informatie kunt leren op uw eigen tempo, wanneer deze het beste past in uw schema. De digitale lessen, eventueel aangevuld met extra ondersteuning en zwembadtraining zal  alles wat u heeft geleerd versterken.

Ook kun je andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met de cursus Openwater Diver, bijvoorbeeld de Specialisatie cursussen NAVIGATIE of NITROX DIVING. De gelegenheden en mogelijkheden zijn oneindig. Kijk eens naar onze Openwater Diver combinatie pakketten.

Kosten
Vooropleiding
Minimum leeftijd
Aantal theorielessen
Aantal zwembadlessen
Aantal buitenwaterlessen

€ 450,00
Geen
12 jaar
In overleg
4
Zoveel als nodig

 INSCHRIJF FORMULIER       SCUBA DIVER        VERVOLG OPLEIDINGEN       COMBINATIE PAKKETTEN                  TERUG