ZOEKEN EN BERGEN

"Elke duiker denkt tijdens zijn duikcarrière meer dan eens aan het vinden van een schat."

Zoeken en Bergen

Of het nu het goud is van een gezonken schip, een verloren ring of gewoonweg de lamp die je buddy per ongeluk is verloren. Soms zou het goed zijn om de juiste opleiding te hebben voor het zoeken naar verloren voorwerpen onder water en dat is precies waar ZOEKEN EN BERGEN over gaat.

De meeste duikers hebben geen idee waar ze moeten beginnen met een search and recovery activiteit. Daar is een speciale opleiding voor nodig die Open Water Divers en zelfs Advanced Divers meestal niet hebben. U-Dive biedt een gestructureerd programma voor ZOEKEN EN BERGEN om meer plezier te beleven zonder de veiligheid in gevaar te brengen terwijl je werkt met een stijgballon.

Tijdens de 2 duiken in het ZOEKEN EN BERGEN programma wordt geleerd om verschillende zoekpatronen uit te voeren met behulp van touwen en kompassen en om zoeken en bergen activiteiten te plannen in een team. Je leert het correct werken met een of meer stijgballonnen om zware voorwerpen veilig naar de oppervlakte te halen.

Voor meer informatie over ZOEKEN EN BERGEN is er een handboek of DVD te koop, zelfs zonder het volledige programma te volgen.

Inhoud van de cursus:
-  Factoren die de search and recovery activiteit beïnvloeden
-  Het plannen en organiseren van een zoeken en bergen activiteit
-  Zoek technieken
-  Bergingstechnieken

Zoeken en Bergen

Zoeken en Bergen

Het volgen van een Duikles Eindhoven / SSI specialty cursus betekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water - dit zijn altijd de
belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn kort als je goed bent voorbereid met de Thuisstudie kit.

Hierdoor heb je gelijk plezier in het water en na een aantal oefeningen ben je in staat om je eerste zoeken en bergen activiteiten te plannen. Met een beetje geluk vind je al de eerste "schatten" tijdens een van de volgende duiken.

Zoeken en Bergen

Ook kunt u andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met Zoeken en Bergen bijvoorbeeld de specialty cursussen Nacht Duiken of Navigatie. De mogelijkheden zijn oneindig en zeker in het programma Nacht Duiken kunt u uw zoekvaardigheden ontwikkelen en deze na een tijdje perfect onder de knie hebben.

informatie

 

 

Kosten                                       € 150,00
Vooropleiding                           Openwater Diver
Minimum leeftijd                     14 jaar
Aantal theorielessen               e - Learning
Aantal zwembadlessen          n.v.t
Aantal buitenwaterlessen      2