STROMINGSDUIKEN

    "Heeft u er wel eens van gedroomd om u door de stroom mee te laten  
voeren en tegelijkertijd te zoeken naar haaien en dolfijnen?"

Een goede opleiding voor stromingsduiken is zeer belangrijk bij dit soort ervaringen en daarom is Waves, Tides & Currents een 'must' voor elke ambitieuze duiker

 Iedereen die op vakantie wilt duiken op top plekken krijgt vroeg of laat te maken met stromingen. Dat kunnen de golven zijn als u vanaf de kust het water in gaat, de muisstroming in een kanaal naast een eiland of gewoon de stroming tijdens een duik.

Ook in sommige zoetwatergebieden kunnen duikers in aanraking komen met verschillende soorten beweging van water. Hoe dan ook, stromingsduiken is een fascinerende ervaring; u kunt langs drop-offs of riffen "zweven" zonder vermoeid te raken.

Maar wat als de stroming tegen de duiker blaast...Hoeveel stroming kan een duiker hebben? Hoe beweegt de duiker efficiënt in de stroming? Hoe kan iemand de kracht van een stroming bepalen en de duiken daarop plannen? Stromingsduiken wordt gegeven in combinatie met minimaal 2 open water duiken waar u alle kennis en technieken toepast in open water omstandigheden.

Voor meer informatie over het Stromingsduiken programma, is er een handboek of DVD te koop, zelfs zonder het volledige cursusprogramma te volgen.

Inhoud Stromingsduik cursus:
-     De uitrusting voor Stromingsduiken
-     De basis van Stromingsduiken
-     De procedures voor duiken vanaf de kant
-     De procedures voor boot duiken

Stromingsduiken

Het volgen van een Duikles Eindhoven/NAUI cursus betekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water, dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn altijd kort als je goed bent voorbereid met de E-Learning of Thuisstudie kit. Hierdoor kun je gelijk genieten in het water en gebruik maken van de opgedane kennis.

Ook kun je andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met Stromingsduiken, bijvoorbeeld de specialty cursussen Boot duiken of Duiken met Haaien.
De mogelijkheden zijn oneindig en zeker bij Stromingsduiken heb je de mogelijkheid om je duikvaardigheden te ontwikkelen tot ze na een tijdje zo goed als perfect zijn.

informatie

Kosten                                     € 150,00
Vooropleiding                         Openwater Diver
Minimum leeftijd                    16 jaar
Aantal theorielessen              E-Learning
Aantal zwembadlessen         n.v.t.
Aantal buitenwaterlessen     2