STRESS AND RESCUE DIVER

"Als Stress & Rescue diver zorgt u ervoor dat u voorbereid bent op onverwachte noodgevallen."

Stress is een belangrijke factor bij rescue situaties en duikongevallen. Via deze cursus leert u omgaan met ongevallen preventie en met probleem situaties als die voorkomen.

Dit programma gaat over voorkoming, herkennen en oplossen van problemen aan de oppervlakte en onder water.

De cursus duurt 2 tot 4 dagen, waarin u deelneemt aan theorie en water lessen, zowel in het zwembad als in het het buitenwater. Een cursist aan wie het brevet Diver Stress and Rescue wordt afgegeven, moet in het bezit zijn van een geldig EHBO- en reanimatiediploma plus een diploma voor het toedienen van zuurstof.

Als vooropleiding adviseren wij u de van toepassing zijnde DAN cursus te volgen, dit kan natuurlijk gelijktijdig met de Stress and Rescue cursus. Vraag naar onze speciale prijzen voor deze combinatie.

Als u meer wilt weten over Diver Stress and Rescue, dan kunt u het cursus boek of de DVD kopen, zelfs zonder dat u deel wilt nemen aan een opleiding.

Cursus inhoud:
-     Wat is stress?
-     Stress en duiken - Oorzaken en voorkoming
-     Stress herkennen en ermee omgaan
-     Ongevalsmanagement
-     Reddingstechnieken
-     Complicaties bij een reddingsactie

sc_sr

Het volgen van een Duikles Eindhoven/NAUI Specialty betekent plezier hebben en praktische vaardigheden leren in het water  dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn kort als u goed bent voorbereid met het E-Learning programma of de Thuisstudie kit.

 Combineer andere specialties met DIVER STRESS AND RESCUE opleiding! React Right, Navigatie of Zoeken en Bergen zijn ideale extra opleidingen. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

informatie

Kosten                                     € 250,00
Vooropleiding                         Openwater Diver + DAN
of EHBO, reanimatiediploma
plus diploma voor het
toedienen van zuurstof
Minimum leeftijd                    14 jaar
Aantal theorielessen              E-Learning
Aantal zwembadlessen        2
Aantal buitenwaterlessen    4