PERFECT BUOYANCY

Elke duiker wil een "goede duiker" zijn.
De perfecte beheersing van je drijfvermogen is de eerste stap in die richting.

Een vervolgopleiding om de vaardigheden van het drijfvermogen te verbeteren wordt algemeen geadviseerd. Elke duiker die zijn duikvaardigheden wilt verbeteren en tegelijkertijd actief wil meehelpen aan bescherming van het milieu zou PERFECT BUOYANCY moeten volgen.

Bijna elke duiker die wil duiken op mooie plekken tijdens de vakantie wordt verzocht om een Check-Dive te doen en de beheersing van het drijfvermogen is een van de essentiële vaardigheden die gedemonstreerd moeten worden.

Dit gebeurt niet om duikers op vakantie te laten stressen, maar om riffen te beschermen omdat een deel van alle duikers slechts over een matige beheersing van het drijfvermogen beschikt.
De verwoesting en schade die duikers met weinig trimvaardigheden toebrengen is wereldwijd enorm. Zeker als je daarbij rekening houdt met het feit dat sommige soorten koralen slechts enkele millimeters per jaar groeien.

Bovendien is een perfecte beheersing van het drijfvermogen een voorwaarde voor bijna alle specialty cursussen, waaruit de conclusie getrokken kan worden dat PERFECT BUOYANCY een 'must' is voor elke serieuze duiker.

Het programma wordt gegeven in combinatie met minimaal 2 open water duiken waarbij alle kennis en technieken onder open water condities worden toegepast.

Voor meer informatie over Perfect Buoyancy is er een handboek of DVD te koop, zelfs zonder een volledige cursus te volgen.

Inhoud Perfect Buoyancy cursus:
-    
De uitrusting voor beheersing van het drijfvermogen
-     De basiskennis van drijfvermogen
-     Het controleren van je drijfvermogen in het water
-     Perfecte beheersing van het drijfvermogen als actieve
      bescherming van de onderwaterwereld

Perfect Buoyancy

Het volgen van een Duikles Eindhoven/NAUI cursus betekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water, dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn altijd kort als je goed bent voorbereid met de E-Learning of HOMESTUDY KIT. Hierdoor kun je gelijk genieten in het water en gebruik maken van de opgedane kennis

Ook kun je andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met navigatie, bijvoorbeeld de specialty cursussen NIGHT / LIMITED VISIBILITY of SEARCH AND RECOVERY.
De mogelijkheden zijn oneindig en zeker bij LIMITED VISIBILITY heb je de mogelijkheid om je navigatievaardigheden te ontwikkelen tot ze na een tijdje zo goed als perfect zijn.

informatie

Kosten                                     € 150,00
Vooropleiding                         Openwater Diver
Minimum leeftijd                    14 jaar
Aantal theorielessen              E-Learning
Aantal zwembadlessen         2
Aantal buitenwaterlessen     1