ONDERWATER FOTOGRAFIE

   "Toen duiken moeilijk werd, werd fotograferen ook moeilijk." 

Beide feiten zijn tegenwoordig totaal veranderd omdat duiken en fotograferen met een digitaal toestel zeer gemakkelijk zijn geworden.

Onderwater Fotografie

Velen hebben waarschijnlijk al een digitale camera en behuizing en wellicht vraag je jezelf regelmatig af hoe je betere foto's kan maken.

Dan is het tijd om een gestructureerd programma over dit onderwerp te volgen om zo je tevredenheid en plezier in het duiken te vergroten en om de prachtige ervaringen met anderen delen.

Het programma Digitale onderwater fotografie kan of in zwembad/gesloten water gegeven worden of direct in open water. Dat maakt dat deze specialty geschikt is als "winter specialty", die men kan volgen voordat de duikvakantie begint.

Als je al een digitale camera hebt en je wilt meer weten dan is er een handboek te koop, zelfs zonder de hele cursus te doorlopen.

Inhoud specialty cursus:

Kennismaking met onderwaterfotografie
-     De digitale camera
-     Het gebruik van je Camera Systeem
-     Neem digitale foto's onder water
-     Composities van je onderwater foto’s
-     Bewerk je digitale foto's

Dit programma is niet ontwikkeld om een perfecte fotograaf van u te maken door lange lessen. Het volgen van een Duikles Eindhoven/NAUI specialty betekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water - dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn kort als u goed bent voorbereid met het E-Learning programma en/of de Thuisstudie kit. Hierdoor heeft u direct plezier in het water en na een aantal oefeningen neemt u al uw eerste fantastische onderwaterfoto's.

Ook kun je andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met Digitale Onderwater Fotografie, bijvoorbeeld de specialties PERFECT BUOYANCY of Shark Diving. De gelegenheden en mogelijkheden zijn oneindig. In de resorts en op vakantiebestemmingen van deze wereld zijn er veel dingen te ontdekken en om foto's van te maken.

informatie

Kosten                                     € 150,00
Vooropleiding                         Openwater Diver
Minimum leeftijd                    14 jaar
Aantal theorielessen              E-Learning
Aantal zwembadlessen        1
Aantal buitenwaterlessen    2