NITROX DUIKEN

 "Heeft u ooit gedroomd over langere duiken met geen decompressielimieten om foto's te maken of om een wrak te verkennen? Of heeft u wel eens veiliger willen duiken met betrekking tot het potentiële gevaar van decompressieziekte?"

In het Enriched Air Nitrox programma leert u alle noodzakelijke regels om Nitrox duiken te plannen en om Nitrox veilig te gebruiken. Een belangrijk onderdeel in het hele programma is het analyseren van u tank voordat een Nitrox duik wordt gemaakt.

"Gratis Nitrox" is een slogan in veel resorts. Dat betekent dat u hier niet extra voor hoeft te betalen, maar alle aanbieders van duikactiviteiten willen een geldig Nitrox brevet zien voordat u een Nitrox duik maakt.

Enriched Air Nitrox bevat optionele duiken en is daarom een perfecte "Winter specialty" voordat u duikvakantie begint. Daardoor kunt u gelijk gaan duiken en vanaf de eerste vakantiedag genieten van de voordelen van duiken met Nitrox.

Voor meer informatie over Enriched Air Nitrox is er een handboek of DVD te koop, zelfs zonder een volledige cursus te volgen.

Inhoud Nitrox cursus:
-     De kennismaking met Nitrox
-     Nitrox, het lichaam en de onderwaterwereld
-     Jouw Totaal Duik Systeem en Nitrox
-     Het plannen van Nitroxduiken

Nitrox Duiken

Het volgen van een Duikles Eindhoven/NAUI cursus betekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water, dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn altijd kort als je goed bent voorbereid met de E-Learning of Thuisstudie kit.   Hierdoor kun je gelijk genieten in het water en gebruik maken van de opgedane kennis.

Ook kunt u andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met Enriched Air Nitrox, bijvoorbeeld de specialties Diep Duiken of Wrak Duiken De mogelijkheden zijn oneindig en Nitrox maakt het mogelijk om overal ter wereld op een ander niveau te duiken.

informatie

Kosten                                     € 100,00
Vooropleiding                         Openwater Diver
Minimum leeftijd                    14 jaar
Aantal theorielessen              E-Learning
Aantal zwembadlessen         n.v.t.
Aantal buitenwaterlessen    In overleg ( € 25,00 p/les)