NAVIGATIE

Vraag jij je ook altijd af hoe de instructeur er altijd in slaagt om
de weg terug naar het vertrekpunt of naar de boot te vinden?

Als dat het geval is, dan heb je het NAVIGATIE programma nodig om een uitleg van dit wonder te krijgen.

Velen hebben vast en zeker een goed ontwikkeld natuurlijk gevoel voor oriëntatie. Maar helaas werkt dat maar beperkt onder water omdat mensen hun zintuigen alleen beperkt kunnen gebruiken in een vreemde omgeving.
DUIKLES EINDHOVEN biedt een gestructureerd programma voor navigatie om plezier en veiligheid in het duiken te bevorderen.

Tijdens de duiken van het NAVIGATIE programma wordt geleerd hoe te navigeren met een kompas en hoe natuurlijke navigatievaardigheden toe te passen. Ook leert men afstanden te schatten en verschillende zoekpatronen te navigeren. Je vindt je weg naar verschillende markeerpunten en je bent in staat om altijd je weg terug te vinden naar het vertrekpunt.

Voor meer informatie over het NAVIGATIE programma, is er een handboek of DVD te koop, zelfs zonder het volledige cursusprogramma te volgen.

Inhoud specialty cursus:
•    Natuurlijke navigatie
•    Kompassen en navigatie
•    Combinatie natuurlijke en kompasnavigatie
•    Speciale navigatiesituaties
•    De sport van het navigeren

Navigatie

Het volgen van een Duikles Eindhoven/NAUI cursus betekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water, dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn altijd kort als je goed bent voorbereid met de E-Learning of Thuisstudie kit. Hierdoor kun je gelijk genieten in het water en gebruik maken van de opgedane kennis.

Ook kun je andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met navigatie, bijvoorbeeld de specialty cursussen NIGHT / LIMITED VISIBILITY of SEARCH AND RECOVERY.
De mogelijkheden zijn oneindig en zeker bij LIMITED VISIBILITY heb je de mogelijkheid om je navigatievaardigheden te ontwikkelen tot ze na een tijdje zo goed als perfect zijn.

informatie

Kosten                                     € 150,00
Vooropleiding                         Openwater Diver
Minimum leeftijd                    14 jaar
Aantal theorielessen              E-Learning
Aantal zwembadlessen         n.v.t.
Aantal buitenwaterlessen    2