NACHT DUIKEN

       " 's Nachts duiken betekent opwinding, avontuur en fascinatie tegelijkertijd!"    

Nacht Duiken

De onderwaterwereld is een nieuwe en mystieke wereld voor ons. Maar tijdens een nachtduik ontdek je een andere kant van deze wereld en kun je hem van deze totaal andere kant zien.
Het is een ongelofelijk gevoel om de wateren in je directe omgeving te ontdekken nadat de zon onder is gegaan. De complete wereld onder water is nog kalmer dan normaal, maar met de juiste uitrusting en een krachtige lamp valt er veel te ontdekken

Met een beetje geluk zie je zelfs vissen die 's nachts actief op zoek gaan naar een prooi. Ook in tropische gebieden zijn nacht duiken echte avonturen omdat je dan alleen alles kan zien in de straal van de lamp, wat een compleet nieuwe ervaring is.

De noodzakelijke voorwaarden voor Nachtduiken / beperkt zicht duiken avonturen zijn een goede coördinatie en voldoende duikvaardigheden die ook verbeterd worden tijdens de 2 duiken in dit programma. Beschik je over goede duikvaardigheden, een kwalitatief goede uitrusting en plan je de nachtduik/beperkt zicht goed, dan word je beloond met uitstekende duikervaringen.

Voor meer informatie over het programma Nachtduiken / beperkt zicht duiken is er een handboek of DVD te koop, zelfs zonder de hele cursus te volgen.

Inhoud Nachtduiken / Beperkt Zicht duiken cursus:
-    
Nacht vs. Beperkt  Zicht duiken
-     Speciale uitrusting
-     de voorbereiding van de duik
-     De duik
-     Gevorderde technieken

Nacht Duiken

Nacht Duiken

Het volgen van een Duikles Eindhoven/SSI cursus betekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water, dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn altijd kort als je goed bent voorbereid met de E-Learning of HOMESTUDY KIT. Hierdoor kun je gelijk genieten in het water en gebruik maken van de opgedane kennis

Ook kun je andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met Nacht / Beperkticht Duikenbijvoorbeeld de specialty cursussen NAVIGATIE of ZOEKEN & BERGEN.

De mogelijkheden zijn oneindig en zeker bij NACHT DUIKEN heb je de mogelijkheid om je navigatievaardigheden te ontwikkelen tot ze na een tijdje zo goed als perfect zijn.

Nacht Duiken

informatie

Kosten                                     € 150,00
Vooropleiding                         Openwater Diver
Minimum leeftijd                    16 jaar
Aantal theorielessen              E-Learning
Aantal zwembadlessen         n.v.t.
Aantal buitenwaterlessen     2