EQUIPEMENT TECHNIEK

  "Jouw Totaal Duik Systeem is als een buddy onder water   
waar je altijd op moet kunnen vertrouwen!"

 

Met onze cursus Equipment Techniek leer je hoe je duikmaterialen goed kunt onderhouden.

Omdat duiken veel leuker met je eigen goed onderhouden duikuitrusting zal daarom elke serieuze duiker vroeg of laat zijn eigen uitrusting aanschaffen en deze zorgvuldig onderhouden, vandaar deze cursus Equipment Techniek.

Het programma Duik Equipement Techniek behandelt het kiezen van de juiste uitrusting zodat je je persoonlijke duikdoelen bereikt.
Daarnaast leer je tot in detail hoe je je uitrusting past en aanpast.
Als duikers een eigen uitrusting kopen, willen ze ook meer weten over de verzorging en het onderhoud ervan en ook over het uitvoeren van kleine reparaties.

Deze kennis leidt niet alleen tot een langere levensduur van je uitrusting, maar komt ook de veiligheid ten goede en het zelfvertrouwen bij toekomstige duiken. In dit programma zijn duiken optioneel en daarom is dit een perfecte voorbereidende specialty voordat je duikvakantie of het duikseizoen begint.

Voor meer informatie over Duik Equipement Techniek is er een handboek of de DVD te koop, zonder de hele cursus te volgen.

Inhoud Equipment Techniek cursus:
-     Jouw Totaal Duik Systeem: de basis
-     Jouw Totaal Duik Systeem: scuba uitrusting
-     Jouw Totaal Duik Systeem: specialty opleiding en accessoires
-     Reizen met het Totaal Duik Systeem
-     Onder begeleiding je eigen ademautomaat servicen

Het volgen van een Duikles Eindhoven/NAUI cursus betekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water, dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn altijd kort als je goed bent voorbereid met de E-Learning of Thuisstudie kit Hierdoor kun je gelijk genieten in het water en gebruik maken van de opgedane kennis.

Equipment Techniek

Ook kunt u andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met Duik Equipement Techniek, bijvoorbeeld de specialties Droogpak Duiken of Perfect Buoyancy. De mogelijkheden zijn oneindig; met een kwalitatief en goed passend Totaal Duik Systeem kunt u spannende en tegelijkertijd ontspannen duiken maken waar ook ter wereld

informatie

Kosten                                     € 200,00
Vooropleiding                         Geen
Minimum leeftijd                    16 jaar
Aantal theorielessen              E-Learning + Praktijk
Aantal zwembadlessen         n.v.t.
Aantal buitenwaterlessen     nvt