DROOGPAK DUIKEN

     "Als de schaduw langer wordt, de dagen korter en het water kouder - dan is het tijd voor DROOGPAK DUIKEN."    

Een duiker die een droogpak heeft en weet hoe deze gebruikt dient te worden zal fantastische duikmogelijkheden ontdekken in de herfst en winter, aangezien het zicht dan meestal beter is dan in de zomer. U ervaart duiken met uw droogpak in helder water en met slechts enkele duikers om u heen...

 

Er zijn duikers die ook bij koude temperaturen duiken in een wetsuit of semi-droogpak. Maar duikers die plezier willen hebben en die aan hun gezondheid denken duiken liever met een droogpak.

In het Droogpak Duiken programma leert u de voordelen van duiken met een droogpak, kennis over verschillende pakken, ventielen, de keuze van onderpakken en droogpak-accessoires. Tijdens de 2 verplichte duiken worden de droog-duiktechnieken correct toegepast en demonstreert u de correcte verzorging en het onderhoud van een doogpak.

Voor meer informatie over Droogpak Duiken is er een handboek of DVD te koop, zelfs zonder de hele cursus te volgen.

Wist U dat u bij aankoop van een droogpak bij Duikcentrum Eindhoven deze cursus cadeau krijgt.

Inhoud Droogpak cursus:
-     Waarom droogpakken?
-     Soorten droogpakken
-     Droogpakventielen
-     Kiezen van een onderpak
-     Droogpakaccessoires
-     Droogpaktechnieken
-     Onderhoud van droogpakken
-     Reparatie van droogpakken

Droogpak Duiken

Het volgen van een Duikles Eindhoven/NAUI cursus betekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water, dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn altijd kort als je goed bent voorbereid met de E-Learning of HOMESTUDY KIT. Hierdoor kun je gelijk genieten in het water en gebruik maken van de opgedane kennis.

Ook kun je andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met Droogpak Diuiken, bijvoorbeeld de specialty cursussen Equipment Techniek,  Wrakduiken of Diep Duiken.
De mogelijkheden zijn oneindig en zeker bij Droogpak Duiken heb je de mogelijkheid om je duikvaardigheden te ontwikkelen tot ze na een tijdje zo goed als perfect zijn.

informatie

Kosten                                     € 100,00
Vooropleiding                         Openwater Diver
Minimum leeftijd                    14 jaar
Aantal theorielessen              E-Learning
Aantal zwembadlessen        1
Aantal buitenwaterlessen    2