DIEP DUIKEN

  "De diepte heeft een aantrekkingskracht op veel duikers,  
omdat diepe duiken een bepaalde kick geven". 

Diep duiken, iets wat slechts een paar duikers tot nu toe hebben ervaren, of duiken naar een wrak op dieper dan de limiet van 30 meter - wie wil dat niet? Maar om deze duiken veilig uit te voeren zijn de juiste vaardigheden en kennis vereist en dat is precies wat Diep duiken biedt.

Helaas worden deze duiken vaak gedaan zonder gedegen opleiding en dan vormen ze een oncontroleerbaar veiligheidsrisico. Daarom is het absoluut noodzakelijk om te weten wat de potentiële gevaren zijn van Diep Duiken zodat u veilige duiken kunt plannen.

Tijdens de 3 diepe duiken die in het programma zitten ervaart u de voorbereiding en het uitvoeren van diepe duiken. Alle noodzakelijke veiligheidsregels worden geleerd en ook hoe en wanneer ze toegepast moeten worden.

Inhoud specialty cursus:
-   Het complete duiksysteem en diep duiken
-    Het plannen van een diepe duik
-    De diepe duik
-    Potentiële gevaren van een diepe duik
-    De herhalingsdiepe duik

Diep Duiken

Het volgen van een Duikles Eindhoven / NAUI specialty cursus betekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water - dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn kort als je goed bent voorbereid met de Thuis studie kit. Hierdoor heb je gelijk plezier in het water en na een paar keer oefenen ben je in staat om je eerste diepe duik veilig te plannen en uit te voeren.

Nu ligt de weg open om op een ontspannen manier een grotere diepte te verkennen.

Ook kun je andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met Diep Duiken, bijvoorbeeld de specialty Wrak Duiken of Perfect Buoyancy. De mogelijkheden zijn oneindig en op grotere diepten liggen ongerepte plekken die je kunt ontdekken.

informatie

Kosten                                     € 150,00
Vooropleiding                         Openwater Diver
Minimum leeftijd                    18 jaar
Aantal theorielessen              E-Learning
Aantal zwembadlessen         n.v.t.
Aantal buitenwaterlessen    3