BOOT DUIKEN

" Boot Duiken is niet alleen maar duiken vanaf een boot -
  het is je garantie voor een succesvolle en ontspannen eerste duikvakantie! ".

Boot Duiken

In de wateren van je eigen omgeving duik je meestal vanaf de kant, maar de meeste en beste duikplekken op vakantiebestemmingen zijn zonder boten niet te bereiken.

In de specialty cursusBoot Duiken leer je niet alleen de juiste bootduik technieken, maar leer je ook de juiste procedures voor het boeken van een duikvakantie met betrekking tot het kiezen van de beste reisbureaus en aanbieders van duikvakanties.

Een ander onderwerp gaat over waar je rekening mee moet houden als je met je Totaal Duik Systeem duikt.
Als je een BBoot duik programma volgt voorafgaand aan je eerste duikvakantie weet je zeker dat je goed voorbereid bent om ontspannen te kunnen genieten van de vakantie.
De 2 verplichte duiken in het programma kunnen eenvoudig tijdens de vakantie gemaakt worden met een Dive Leader.

Voor meer informatie over Boot Duiken is er een gratis e-learning programma en een handboek of DVD te koop, zelfs zonder de hele cursus te volgen.

Inhoud specialty cursus:
-   Kiezen van een boot
-   Voorbereiding duiktrip
-   Reizen met een boot
-   Duiken vanaf een boot
-   Beëindigen van de boottocht

Het volgen van een Duikles Eindhoven/NAUI specialty betekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water - dat zijn de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn kort als je goed bent voorbereid met het E-Learning programma of de Thuisstudie kit. Hierdoor heb je direct plezier in het water en ervaar je al tijdens je eerste duikvakantie spannende boot duiken.

Ook kun je andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met Boot Duiken, bijvoorbeeld de specialty Diep duiken of Getijde duiken. De mogelijkheden zijn oneindig en in de resorts van deze wereld is nog veel te ontdekken en zijn er nog vele mooie duikstekken ver weg van de kust om te verkennen

informatie

Kosten                                     € 150,00 (excl. boot, reis en verblijfskosten)
Vooropleiding                         Openwater Diver
Minimum leeftijd                    14 jaar
Aantal theorielessen              E-Learning
Aantal zwembadlessen         n.v.t.
Aantal buitenwaterlessen    2