COMPUTER DUIKEN

     "Heb je ooit eens bij een duikstek gestaan en jezelf afgevraagd hoe je je nieuwe duik computer goed kan instellen?”

Computer duiken

Veel duikers hebben dit al eens meegemaakt en zij hadden het prettig gevonden als ze deze situatie hadden kunnen vermijden.
Dat is precies waarom de specialty computer duiken is ontwikkeld: om je vlot en onder begeleiding kennis te laten maken met duiken met computers.
Om een duik te leren plannen met een tabel is het ontzettend belangrijk om de basis van de decompressietheorie te begrijpen.
Maar in de praktijk duiken duikers niet volgens het profiel van een tabel. De moderne duiker maakt multi-level duiken, wat betekent dat de duik verschillende diepteniveau’s bevat.

Dit type duiken kunnen alleen gepland worden met een speciaal soort tabellen of als je duikt met een duikcomputer.
Duikcomputers vergemakkelijken het duiken en maken ze veiliger als de gebruiker weet hoe hij de computer correct in kan stellen en hoe deze correct te gebruiken.
De opleiding Compueter duiken stelt je in staat om je kennismaking met de wereld van duikcomputers begrijpelijk te maken om problemen te vermijden door een verkeerde instelling of een verkeerd gebruik.
Computer Duiken wordt gegeven in combinatie met minimaal 2 open water duiken waar je de opgedane kennis van duiken met een computer kunt toepassen.

Voor meer informatie over Computer duiken is er een handboek of DVD te koop, zelfs zonder de gehele cursus te volgen.

Inhoud computer duiken cursus
- Uitrusting en voorbereiding
-  Medische aspecten
-  Duikcomputers vergeleken met duiktabellen
-  Omgaan met noodsituaties en procedures

Computer duiken

Het volgen van een Duikles Eindhoven/NAUI cursus betekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water, dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn altijd kort als je goed bent voorbereid met de E-Learning of Thuisstudie kit. Hierdoor kun je gelijk genieten in het water en gebruik maken van de opgedane kennis.

Ook kunt u andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met Wrak Duiken, bijvoorbeeld de specialty cursussen Onderwater Fotografie of Diep Duiken. De gelegenheden en mogelijkheden zijn oneindig. U kunt in koud en warm water heel veel wrakken ontdekken.

informatie

Kosten                                     € 150,00 
Vooropleiding                         Openwater Diver
Minimum leeftijd                    14 jaar
Aantal theorielessen              E-Learning
Aantal zwembadlessen         n.v.t.
Aantal buitenwaterlessen     2

 

 

           INSCHRIJFFORMULIER