CROSS-OVER OPTIES.

NAUI heeft een vereenvoudigd cross-over systeem voor instructeurs die al aangesloten zijn bij erkende duikorganisaties. Wij zijn van mening dat aangezien u al instructeur bent, u alleen hoeft te weten hoe het NAUI systeem en onze filosofie is opgebouwd evenals de specifieke vaardigheden aanleren.

cross-overWij erkennen dat u als een gekwalificeerde instructeur of dive master al weet hoe u duikers moet trainen of omgaan met gecertificeerde duikers. Onze cross-over is ontworpen om u vertrouwd te maken met het NAUI Teaching System en het verschil in onze watervaardigheden. Het is zo simpel. Elke actieve Instructeur Trainer kan Dive Professional Cross-overs zelfstandig verrichten die snelle service, efficiënte logistiek en flexibele planning zorgt.

HOE GAAN WE TE WERK.
Studeer de leerstof thuis. Doordat je de leerstof thuis bestudeert voordat je naar het Opleidingsprogramma gaat, gebruik je je tijd beter. Hierdoor kun je het maximale voordeel halen uit de informatie die de cursus biedt.

Cross-over cursus voor instructeurs.
cross-overDe opleidingsprogramma’s van NAUI zijn actieve leeromgevingen die gericht zijn op praktische toepassing, praktische vaardigheden en rollenspel oefeningen. Als je geslaagd bent bezit je de kennis van de duikindustrie en de vaardigheden om een professional in de retail handel en resort branche te worden. Actieve en bevoegde instructeurs van erkende agentschappen (RSTC / EUF)die niet verwikkeld zijn in een procedure voor een overtreding op het gebied van zeden of normen mogen deelnemen aan de Instructeur cross-over van NAUI. De instructeur is verplicht om alle noodzakelijke cursusmaterialen en kwalificaties voor het begin van de cursus te bezitten.
De Cross over van alle levels naar NAUI wordt overeenkomstig de bestaande Equivalence Table uitgevoerd.

STARTEN  MET LESGEVEN
De website van NAUI bevatten ook een vacaturebank waar je je cv online kunt zetten en waar je ook kunt zien welke NAUI facilities op zoek zijn naar jouw bijzondere talenten.

Wil je meer weten over ons cross-over programma neem dan contact met ons op via het contact formulier of kom naar Duikcentrum Eindhoven om de mogelijkheden te bespreken.

   INSCHRIJFFORMULIER                         TERUG