DUIK PROFESSIONAL CARRIÈRE PAD

  Leef je droom en word NAUI Duik Professional.

Voor NAUI is de belangrijkste stap in de carrière van een Duik Professional een persoon te worden die nieuwe duikers kan opleiden - de NAUI Open Water Instructeur. De missie van de Open Water Instructeur is beginners te inspireren en te beïnvloeden te groeien in duikervaringen met het doel een toegewijde duiker te worden.

Het doel van de Instructeur Training Cursus (ITC) is om je kennis van de duikindustrie te verhogen, je didactische vaardigheden uit te breiden en professionele presentaties / verkoop ervaring toe te voegen, door middel van moderne workshops en praktische toepassingen. Het is een gelegenheid om te leren hoe je " The Ultimate Diving Experience" kunt leveren.

ITC kandidaten volgen een uniek programma dat de tand des tijds heeft doorstaan. Je aanvaard een uitdaging die veel Duik Professionals voor je hebben bereikt. Om concurrerend te blijven in de duikindustrie van vandaag is het programma bijgewerkt om ervoor te zorgen dat alle Duik Professionals zijn uitgerust met de nieuwste business training en kennis van de industrie.

     WAT ZIJN JE MOGELIJKHEDEN?    

Assistent Instructeur

De NAUI Assistent Instructeur-kwalificatie is een NAUI leiderschapsbrevet. Het programma is ontworpen om studenten kennis te laten maken met de grondbeginselen van duikinstructie. Het leert individuen ook de fundamentele water vaardigheden die nodig zijn om bekwame assistenten te zijn. Certificering geeft personen het recht om actieve NAUI Instructeurs te assisteren bij het geven van duikopleidingen. NAUI Assistent Instructeur brevettering is een sterk aanbevolen stap in de progressie naar NAUI Instructeur.
Een huidige NAUI Assistent Instructeur is gekwalificeerd om actieve status NAUI Instructeurs te assisteren bij het geven van skin en scuba diving cursussen, mits de activiteiten en de locatie overeenkomen met die waarin de assistent-instructeur is opgeleid is. Assistent-instructeurs worden aangemoedigd om in de leer te gaan bij een NAUI-instructeur met een actieve status voordat ze zich in te schrijven voor een NAUI Instructeur Training Course (ITC). Een NAUI assistent-instructeur kan worden meegeteld voor student-instructeur ratio's.
Een NAUI Assistent Instructeur met actieve status die aan alle eisen voldoet zoals vastgelegd door de NAUI afdeling, kan lesgeven aan de NAUI Eerste Hulp verlener cursussen.
Leidinggevende leden van NAUI hebben recht op voordelen zoals beschreven in de Association Bylaws en in deze normen. Een NAUI leider kan het lidmaatschap jaarlijks verlengen in een van de verschillende statussen door te voldoen aan de verlengingseisen die zijn vastgesteld door de NAUI Raad van Bestuur.

Instructeur

De NAUI Instructeur Training Course (ITC) is ontworpen om kandidaten voor het lidmaatschap van NAUI Instructeur op te leiden en te kwalificeren. Tijdens de cursus leren kandidaat-instructeurs effectieve methoden om skin- en scubaduiken te onderwijzen in overeenstemming met de NAUI duikcursus normen. De ITC kan in twee fasen worden aangeboden. In dat geval bevat Fase één, een Instructeur Training Program (ITP) genoemd, bevat alle ontwikkelingstraining behalve de eindevaluaties. Tijdens een ITP moeten de oefen prestaties door ten minste twee gekwalificeerde beoordelaars worden geëvalueerd. De ITP kan in vele vormen worden uitgevoerd kan in vele vormen worden uitgevoerd, variërend in lengte van een week tot een stage over een langere periode.
De tweede of laatste fase van een aldus georganiseerde ITC wordt het Instructeur Kwalificatie Program (IQP) genoemd, gedurende waarin een NAUI Cursus Directeur in residentie moet zijn en alle eindevaluaties worden gemaakt. De cursus verzekert dat kandidaten die gebrevetteerd worden als NAUI Instructeurs beschikken over de kennis, vaardigheden, conditie en juiste houding hebben om dit te doen. Gecertificeerde NAUI Instructeurs zijn gekwalificeerd om het NAUI Instructeurslidmaatschap aan te vragen in elke status als voorzien in de statuten van de vereniging.
Een NAUI Instructeur met een actieve status mag zelfstandig NAUI gesanctioneerde cursussen geven en NAUI certificering voor afgestudeerden. Een NAUI-instructeur met actieve status mag zelfstandig NAUI-erkennings- en en ervaringsprogramma's uitvoeren en formele erkenning voor afgestudeerden autoriseren. Een NAUI Instructeur met actieve status die voldoet aan alle eisen zoals gesteld door de NAUI afdeling, mag de NAUI Eerste Hulp verlener cursussen geven.
Een lid van NAUI kan zijn lidmaatschap jaarlijks vernieuwen (in elke status) door te voldoen aan de eisen gesteld door de NAUI Training Departement en de Membership Committee.

Instructeur Trainer

De aanduiding Instructeur Trainer is een formele NAUI-leiderschapsaanduiding, geen certificering. De NAUI Instructeur Trainer-aanduiding (IT) biedt erkenning aan NAUI-instructeurs die een combinatie van training en geëvalueerde ervaring hebben voltooid die specifiek is voor het voorbereiden, trainen, evalueren en begeleiden van NAUI Instructeur-kandidaten. Naui-instructeurs met een actieve status die zijn aangewezen als Instructeur Trainer kunnen de Staff Training Workshop (STW), Instructeur Training Program (ITP) en een Instructeur Training Course (ITC), Instructeur Kwalificatie Program (IQP) of Instructeur Trainer Workshop (ITW) in een andere positie dan Course Director leiden bij het gebruik van NAUI-ondersteuningsmateriaal. Een NAUI Instructeur Trainer met een actieve status die voldoet aan alle vereisten zoals uiteengezet door de NAUI Training Department, kan de NAUI First Aid provider cursussen en First Aid Instructor workshops geven.

Course Director

De aanduiding van Course Director  is een formele NAUI-leiderschapsaanduiding, geen certificering. De NAUI Course Director-aanduiding (CD) biedt erkenning aan NAUI-instructeurs die een combinatie van training en geëvalueerde ervaring hebben voltooid die specifiek is voor het voorbereiden, trainen, evalueren en adviseren van NAUI Instructeur Trainers en instructeurskandidaten. Bij gebruik van NAUI-materiaal met actieve status kunnen NAUI-instructeurs die zijn aangewezen als cursusdirecteuren het Instructeur Kwalificatie Program (IQP), Instructor Training Course (ITC), Staff Training Workshop (STW) of Instructeur Trainer Workshop (ITW) leiden. Een actieve NAUI Course Director die voldoet aan alle vereisten zoals uiteengezet door de NAUI Training Department, kan de NAUI First Aid provider cursussen geven

informatieWILT U MEER INFORMATIE OMTRENT ONZE DUIK PROFESSIONAL OPLEIDINGEN NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

    CONTACT FORMULIER                      INSCHRIJFFORMULIER