DUIK PROFESSIONAL CARRIÈRE PAD

  Leef je droom en word SSI Duik Professional.

Duik professional

Voor SSI, is de belangrijkste stap in de carrière van een Duik Professional een persoon te worden die nieuwe duikers kan opleiden - de SSI Open Water Instructeur. De missie van de Open Water Instructeur is beginners te inspireren en te beïnvloeden te groeien in duikervaringen met het doel een toegewijde duiker te worden.

Het doel van de Instructeur Training Cursus (ITC) is om je kennis van de duikindustrie te verhogen, je didactische vaardigheden uit te breiden en professionele presentaties / verkoop ervaring toe te voegen, door middel van moderne workshops en praktische toepassingen. Het is een gelegenheid om te leren hoe je " The Ultimate Diving Experience" kunt leveren.

ITC kandidaten volgen een uniek programma dat de tand des tijds heeft doorstaan. Je aanvaard een uitdaging die veel Duik Professionals voor je hebben bereikt. Om concurrerend te blijven in de duikindustrie van vandaag is het programma bijgewerkt om ervoor te zorgen dat alle Duik Professionals zijn uitgerust met de nieuwste business training en kennis van de industrie.

     WAT ZIJN JE MOGELIJKHEDEN?    

Duik professionalOpen Water Instructeur

Dive Control Specialist zijn en deelnemen aan de Instructeur Training Course, die eindigt met een Instructeur Evaluation staat gelijk aan Open Water Instructeur (OWI). Als Open Water Instructeur kunt u onderwijzen en certificeren voor: Indoor Diver, Scuba Diver, Junior Open Water Diver, Open Water Diver, Advanced Adventurer, Scuba Skills Update, Try Scuba, Try Scuba Diving, Enriched Air Nitrox, en Diver Stress & Rescue.

Duik professional Specialty Instructeur

Wanneer u gecertificeerd bent als SSI Open Water Instructeur, kunt u ook in aanmerking komen voor verdere SSI Specialty Instructeur beoordelingen. Om les te geven in aanvullende SSI Specialties, moet u in aanmerking komen door het bijwonen van een Specialty Instructeur seminar of door middel van co-teaching. Deze speciale programma's zijn: Altitude Diving, Boat Diving, Cavern Diving, Computer Diving, Deep Diving, Digital Underwater Photography, Dry Suit Diving, Equipment Techniques, Ice Diver, Independent Diver, Navigation, Night/Limited Visibility Diving, Perfect Buoyancy, Science of Diving en Search and Recovery.

Duik professionalAdv. O.W Instructeur

Zodra u vier Specialty Instructeur certificeringen heeft en u heeft 15 Specialty programma certificeringen uitgegeven, kunt u zich kwalificeren voor Advanced Open Water Instructeur.
Na certificering zijn Advanced Open Water Instructeurs gekwalificeerd om les te geven, te begeleiden, of certificeringen af te geven voor Advanced Open Water Diver, Snorkel Instructeur, plus alle Specialties waarvoor u gekwalificeerd bent.

Duik professionalDivemaster Instructeur

Als Advanced Open Water Instructeur kunt u in aanmerking komen voor Divemaster Instructeur. Dit is een belangrijke stap in het vervolg van uw Dive Professional carrière! Als Divemaster Instructeur bent u gekwalificeerd om certificeringen te geven voor Science of Diving, Dive Guide en Divemaster.

De Instructeur Trainer vertegenwoordigt de hoogste kwalificatie die een Duik Professional kan bereiken in het SSI systeem. Instructeur Trainers zijn gekwalificeerd om Instructeur Training Cursus (ITC) te geven en aankomend SSI instructeurs voor te bereiden op hun Instructeur Evaluatie (IE). Dit is één van de meest lonende en meest uitdagende taken die een Duik Professional kan vervullen.

Het Instructeur Trainer Seminar (ITS) is een internationaal evenement waar u collega's ontmoet van over de hele wereld. U zult deelnemen aan intensieve training en evaluaties en de kans krijgen om een persoonlijk netwerk op te bouwen met mensen uit alle hoeken van de wereld die uw passie delen.

Duik professionalDive control Specialist Instructeur

Als u 30 Open Water Divers heeft gebrevetteerd, komt u in aanmerking voor een upgrade naar DCSI. Als DCSI mag u dezelfde programma’s verzorgen en brevetten afgeven als een AOWI plus Dive Control Specialist en mag u onder indirecte supervisie Instructeur Trainers assisteren tijdens een Instructeur Training Course (ITC).

Duik professionalMaster Instructeur

Na 150 certificeringen krijgt u een upgrade naar het Master Instructor niveau waardoor u in aanmerking komt en u zich kunt inschrijven voor de SSI Product Review Committee en voor het Instructeur Trainer programma.

Duik professionalInstructeur Trainer

Zodra u geslaagd bent voor de Instructeur Trainer Seminar kunt u les geven in, en certificeren van: Dive Control Specialist, Open Water Instructeur plus Specialty Instructeur, Advanced Open Water Instructeur, Dive Control Specialist Instructeur, Dive Professional Upgrade programma's en Instructeur Certifiers assisteren bij Open Water Instructeur Evaluaties.

informatieWILT U MEER INFORMATIE OMTRENT ONZE DUIK PROFESSIONAL OPLEIDINGEN NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

    CONTACT FORMULIER                      INSCHRIJFFORMULIER