PROFESSIONAL ERKENNING NIVEAUS

    U wordt beloond voor uw inspanning. 


SSI is het enige agentschap dat duik Professionals beloont voor het bereiken van gerichte mijlpalen. Met het SSI’s PROFESSIONAL ERKENNING NIVEAUS programma heb je een geweldig gereedschap om dit op een prettige overzichtelijke manier je zwaarbevochten prestaties vast te leggen en aan de wereld te tonen dat je tot de duik elite behoort.

Om op een hoger niveau te komen dien je alleen doelen te stellen en er aan te werken om je duikcarrière te bevorderen. Train Studenten en ga door jezelf te bekwamen om een hoger instructeurs niveaus te bereiken. De som van je persoonlijke kwalificatieniveaus, opleiding ervaring plus jaren dat je een professional in de duik industrie bent definieert je persoonlijk niveau.

Telkens wanneer je een nieuw niveau bereikt, zal je worden beloond met een bijgewerkte erkenning kaart. Deze kaarten symboliseren uitmuntendheid, inzet en loyaliteit naar de duikbranche. Hoe meer cursussen u leidt en duikers die je traint, des te hoger niveaus van erkenning (eeuw-, Gold - 500, Platinum 1000- en Platinum Pro 5000 instructeur) je zult verdienen. Elke SSI duik Professional heeft het recht deel te nemen aan het programma. Alles wat je hoeft te doen is om duikers op te leiden en het krediet krijgen waar je recht op hebt.

PROFESSIONAL ERKENNING NIVEAUS GEVEN DE WAARDERING WEER VAN SSI VOOR DE GELEVERDE PRESTATIE.

Professional erkenning niveaus

Professional erkenning niveaus

Om in aanmerking te komen voor CENTURY INSTRUCTOR, dient de SSI Instructeur bewijs te leveren van 300 ervaring punten, zoals uiteengezet in het SSI Instructeurs logboek.

Om in aanmerking te komen voor CENTURY INSTRUCTOR, dient de SSI Instructeur bewijs te leveren van 100 ervaring punten, zoals uiteengezet in het SSI Instructeurs logboek.

Professional erkenning niveaus

PROFESSIONAL ERKENNING NIVEAUS

Om in aanmerking te komen voor Gold INSTRUCTOR, dient de SSI Instructeur bewijs te leveren van 500 ervaring punten, zoals uiteengezet in het SSI Instructeurs logboek.

Om in aanmerking te komen voor PLATINUM 1000 INSTRUCTOR, dient de SSI Instructeur bewijs te leveren van 1000 ervaring punten, zoals uiteengezet in het SSI Instructeurs logboek.

Professional erkenning niveaus

Professional erkenning niveaus

Om in aanmerking te komen voor PLATINUM 5000 INSTRUCTEUR, dient de SSI Instructeur bewijs te leveren van 5000 ervaring punten, zoals uiteengezet in het SSI Instructeurs logboek.
-     Een aanbevelingsbrief van twee bestaande Platinum Pro 5000 Instructeurs
       voor te leggen.
of
-     Bewijs te leveren van 2500 Ervaring punten.
-     Meer dan 10 jaar professionele ervaring te hebben.
-     Een belangrijke bijdrage aan de duikindustrie geleverd te hebben.
-     Een aanbevelingsbrief van twee bestaande Platinum Pro 5000 Instructeurrs
      voor te leggen.

TERUG