DUIK PROFESSIONAL NIVEAUS

Duik Professional

Sinds 1970 is SSI een leider in het duik professional onderwijs. Het SSI Dive Guide programma is een eenvoudige manier voor duikers die meer betrokken willen worden, maar (nog) niet bereid zijn de verantwoordelijkheid van een SSI instructeur op zich te nemen. Het Dive Guide programma is het uitgangspunt voor het Duik Professional avontuur.

Het Dive Guide programma benaderd training met behulp van praktische toepassing, dive_pro_ratings_1achtergrond informatie en flexibiliteit. Het doel is het creëren van goed voorbereide, veelzijdig en goed in te zetten Dive Professionals.
Toegewijde Dive Professionals, gemotiveerd om hun liefde voor sportduiken te delen met anderen, zullen het SSI Dive Control Specialist programma een
lonende ervaring vinden die een nieuwe dimensie zal toevoegen aan hun duikavonturen.
Het SSI Dive Control Specialist programma opent de deur naar duikinstructie.

DuikprofessionalDive Guide

Het Dive Guide programma benaderd training met behulp van praktische toepassing, achtergrond informatie en flexibiliteit. Het doel is het creëren van goed voorbereide, veelzijdig en goed in te zetten Dive Professionals. SSI Dive Guides kunnen gebrevetteerde duikers leiden en begeleiden. Bovendien, na het doorlopen van het Snorkeling Instructor programma, kan een Dive Guide Snorkeling les geven en certificeringen uitgeven.

Voor meer informatie klik hier

Duik ProfessionalDivemaster

Dive Guide plus de Science of Diving Specialty staat gelijk aan Divemaster. SSI Divemasters mogen alle activiteiten verzorgen waar een Dive Guide ook voor bevoegd is. Daarnaast kunnen ze optreden als een gekwalificeerde assistent.

Voor meer informatie klik hier

DuikprofessionalDive Control Specialist

U heeft drie opties: Neem Dive Guide, Science of Diving en Dive Control Specialist afzonderlijk of alles als één programma of stroom in als Divemaster van een erkende organisatie. Als Dive Control Specialist kunt u gebrevetteerde duikers begeleiden; SSI Instructeurs assisteren in het klaslokaal, zwembad en open water; vaardigheden instrueren in klaslokaal en zwembad onder indirecte supervisie van een SSI Instructeur (uitgezonderd zijn noodvaardigheden); SSI Scuba Skills Update verzorgen, evenals het SSI snorkel programma en SSI Try Scuba (alleen zwembad) en upgraden naar Training Specialist.

Voor meer informatie Klik hier

Duik ProfessionaTraining Specialist

Een Dive Control Specialist heeft de mogelijkheid Training Specialist te worden door de aankoop van de outlines en door co-teaching van bepaalde specialties. Deze specialty programma's zijn: Altitude Diving, Boat Diving, Computer Diving, Digital Underwater Photography, Equipment Techniques, Perfect Buoyancy, Shark Diving and Emergency Training (kan niet rechtstreeks worden aangeboden door SSI).

Voor meer informatie klik hier

Duik Professional

 

 CONTINUEER UW CARRIÈRE ... START HIER.  

Duik ProfessionalDuik Professional