DUIK PROFESSIONAL NIVEAUS

Sinds 1960 is NAUI een leider in het duik professional onderwijs. Het NAUI Dive Master programma is een eenvoudige manier voor duikers die meer betrokken willen worden, maar (nog) niet bereid zijn de verantwoordelijkheid van een NAUI instructeur op zich te nemen. Het Dive Master programma is het uitgangspunt voor het Duik Professional avontuur.

Het Dive Master programma benaderd training met behulp van praktische toepassing, dive_pro_ratings_1achtergrond informatie en flexibiliteit. Het doel is het creëren van goed voorbereide, veelzijdig en goed in te zetten Duik Professionals.
Toegewijde Duik Professionals, gemotiveerd om hun liefde voor sportduiken te delen met anderen, zullen het NAUI Dive  Master programma een lonende ervaring vinden die een nieuwe dimensie zal toevoegen aan hun duikavonturen.
Het NAUI Dive Master programma opent de deur naar duikinstructie.

De logische vervolgstap is dan de Assistent instructeurs opleiding die U voorbereid op het instructeurschap. Wil je uiteindelijk doorgaan tot instructeur  kun je deze stap överslaan" en integreren in je instructeursopleiding.

Instructeur is het hoogst haalbare brevet binnen NAUI, een gedegen, zeker geen eenvoudige opleiding, die je kwalificeert om volgens de NAUI standaard duikers op te leiden.

CONTINUEER UW CARRIERE .... START HIER

 

Duik Professional