Training Filosofie Duikles Eindhoven

  Onze focus op kwaliteit maakt Duikles Eindhoven/NAUI opleidingen een van de beste.

ONZE TRAININGSFILOSOFIE
De trainingsfilosofie van al de Duikles Eindhoven opleidingen zijn gebaseerd op de Diver Diamond Methodologie, die zich richt op de juiste kennis, vaardigheden, uitrusting en ervaring die nodig zijn om een gekwalificeerde duiker te worden.

KENNIS:
Angsten en fantasieën worden door de juiste informatie omgezet in kennis. Het NAUI e-Learning of Home Study Total Teaching System (boek, DVD en studiegids) zal u bepaalde veiligheidsregels leren en uw instructeur zal de informatie die betrekking heeft op een "land waarde" naar "water waarde" omzetten, door middel van een interactieve klassikale presentatie.

VAARDIGHEDEN:
Er zijn slechts twee manieren waarop mensen leren - ofwel vrees of herhaling. Het leren door vrees/angst is niet een juiste manier om te leren duiken. onze Water Training methode is “comfort door herhaling”. Het is belangrijk genoeg tijd te nemen voor het ontwikkelen van de juiste vaardigheden om zo een veilige en comfortabele duiker te worden.

Duikers Plaatjes en Animatie GIFs » Animaatjes.nl

UITRUSTING:
De beste manier om een goede duiker te worden is door gebruik te maken van uw eigen persoonlijk ingerichte Total Dive System. Vertrouwd zijn met uw apparatuur verhoogt uw vermogen en vertrouwen bij het gebruik ervan. Tijdens uw training, zal u enkele uitrustingsinstellingen leren, die u in staat stellen de best mogelijke keuze(s) te maken voor uw eigen Total Dive System. Duikcentrum Eindhoven kan U hiermee op professionele wijze adviseren.

ERVARING:
Training ontwikkelt uw kennis en vaardigheden, maar ervaring doet u alleen maar op door daadwerkelijk te gaan duiken. Dat is de reden waarom Duikles Eindhoven graag meer open water duiken tijdens trainingen uitvoert, in plaats van het minimum aantal duiken zoals voorgeschreven in de standaards. Hoe meer u duikt, hoe meer plezier u in het duiken krijgt. Dus ga erop uit, ontdek nieuwe werelden, ontmoet nieuwe vrienden en ervaar zelf waarom duiken met Duikles Eindhovens staat voor "De ultieme duikervaring"!

Training Filosofie Duikles Eindhoven

COMFORT DOOR HERHALING
Door het beoefenen van elke vaardigheid die u gedurende elk niveau van uw opleiding heeft geleerd, worden uw vaardigheden een soort tweede natuur. SSI Training verzekerd u behoud van wat u al geleerd heeft, terwijl u continue nieuwe vaardigheden leert. Als resultaat blijft het duiken leuk en wordt de training geen mentale herhalingsoefening.
Het resultaat: Leren duiken is leuk en u krijgt wat u verdient: ‘"de ultieme duikervaring"

Ondersteund door GRATIS online theorielessen, een interactieve 'hoe leer ik duiken' DVD, een klassikaletraining, een full-color lesboek, duiktabellen, een trainingsdossier en een extra overzicht, zodat u de theorie kunt leren in uw eigen tempo. Al deze items zijn onderdeel van het totale onderwijssysteem vanDuikles Eindhoven SSI, dat studenten jong en oud boeit, en maakt het studeren leuk en veelzijdig. U kiest de manier waarop u het meest comfortabel leert. Of het nu in de klas, online, of vanuit huis is - het is aan u.