ONDERHOUD DUIKMATERIAAL

Goed en vakkundig onderhoud van duikmateriaal is niet alleen van essentieel belang voor je veiligheid, maar dient in geval van een calamiteit ook aangetoond te worden.

De onderhoudsintervallen die de fabrikanten aangeven dienen daarom ook strikt aangehouden te worden, dit niet alleen voor het geldig houden van de garantie, maar dus ook in geval van verzekeringskwesties.

In onze moderne open werkplaats hebben wij de mogelijkheid om alle onderhoud, service en de jaarlijkse servicebeurt te verzorgen. U ontvangt van ons een duidelijk overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden en materialen. De vervangen materialen krijgt U standaard mee retour geleverd, deze zijn echter wel volledig onbruikbaar gemaakt.
Op al onze werkzaamheden geven wij 3 maanden garantie
GEEN TIJD … TE VER…..
Hebt U geen tijd of vindt U het te ver om de artikelen bij ons af te geven kunt U de artikelen natuurlijk ook naar ons opsturen. Vul hier het serviceformulier in. Na betaling van de factuur worden de artikelen gratis aan U toegezonden. Lees alvorens het formulier in te vullen onze voorwaarden
Voor alle service en onderhoudsopdrachten geldt het volgende..
Duikcentrum Eindhoven tracht een zo nauwkeurig mogelijke prijsopgave te verzorgen. Het kan echter zijn dat we artikelen voor onderzoek naar de importeur – producent of extern servicebedrijf dienen te verzenden. Vaak zijn daar verzend en onderzoekskosten aan verbonden die per leverancier kunnen verschillen. Deze onderzoekskosten worden altijd in rekening gebracht ook als het artikel niet wordt gerepareerd of het niet gerepareerd kan worden.
Duikcentrum Eindhoven is niet aansprakelijk voor enige schade voortvloeiend uit een uitgevoerde serviceopdracht.

TARIEVEN ONDERHOUD       TARIEVEN BATTERIJWISSEL       TARIEVEN CILINDER KEURING

  SERVICE FORMULIER                  SERVICE VOORWAARDEN