Locatie:Avignonlaan 45, Eindhoven, Nederland

Duikles Eindhoven ALTIJD AL GEFASCINEERD DOOR HET ONDERWATER LEVEN
OF BEN JE GEWOON TOE AAN EEN NIEUWE HOBBY OF UITDAGING ?

Of je nou nog nooit onder water bent geweest of je bent al een doorgewinterde duiker, je bent voor je duikopleiding bij DUIKLES EINDHOVEN aan het juiste adres.

En dit is dan dat juiste adres:
Avignonlaan 45
5627 GA Eindhoven
Tel.; 040 2367938

DUIKLES EINDHOVEN is aangesloten bij de grootste en meest innovatieve duik organisaties SSI Diamond Instructor Centerter wereld namelijk: SSI en NAUI. Daarnaast worden wij door SSI ook nog eens gewaardeerd als Diamond Instructor Trainings Center. De hoogste kwalificatie die je als SSI Dive Center kunt verkrijgen. Wat inhoudt in dat we echt specialisten zijn in het geven van een kwalitatief hoogstaande, veilige en verzorgde maar vooral een leuke duikopleiding. Dus begin je net met duiken en wil je het eerste brevet gaan halen of wil je uiteindelijk duikinstructeur worden, bij Duikles Eindhoven ben je aan het goede adres.

Van welke van beide organisaties U het brevet wenst te ontvangen bij ons hoeft u niet niet te wachten tot we een "klasje" compleet hebben, bij Duikles Eindhoven kunt direct met Uw duikopleiding beginnen.
Ook krijgt U bij al onze duikopleidingen persoonlijke begeleiding van een van onze ervaren instructeurs, of dit nu een proefduik is of een instructeurs opleiding Wij vinden dat bij de beste duikopleiding de beste begeleiding hoort, zodat u na afloop van de duikopleiding met volle teugen kunt genieten van het duiken waar ook ter wereld.

Op onze web pagina's vind U alle informatie over de opleidingen die Duikles Eindhoven U kan bieden.
En heeft U nog meer informatie nodig schroom dan niet om contact met ons op te nemen of ons tijdens onze openingtijden te bezoeken. Er is altijd een van onze ervaren instructeurs of instructrices aanwezig om U alles uit te leggen over onze opleidingen.

Serious Diving, Serious Fun.