Locatie:Zilvermeerlaan 18, 2400 Mol, België

Het ZilvermeerHet zilvermeer
Zilvermeerlaan Mol, België

Niveau:                                      -/-
Diepte                                      15 m
Afstand tot het water           10 m
Afstand vanaf Eindhoven   45 km

Toegang tot het Recreatiedomein Het Zilvermeer.
Het Zilvermeer van Mol ligt op het Provinciaal Domein Zilvermeer van Mol, in het hartje van de Antwerpse Kempen. De toegang naar het duikcentrum vind je via de ingang “Dagrecreatie” aan de Zilvermeerlaan in Mol. Eenmaal op het domein volg je steeds links (volg de bordjes duiken).  In de periode van april t.e.m. eind september kun je met de wagen het domein betreden met een duikersabonnement of een dagticket dat je aan de kassa's aan de ingang 'dagrecreatie' koopt.  Raadpleeg hier de seizoenstarieven van het Recreatiedomein Zilvermeer.

Zorg ervoor dat je tijdig het Domein verlaat, kijk bij de ingang/slagboor om voor welke tijd.

TOEGANGSPRIJZEN HOOGSEIZOEN MET DE AUTO.
Vanaf april moet je entree ( € 4.00) betalen aan de ingang dagrecreatie of over een duikersabonnement beschikken.
Koop je een dagticket?
ZORG ER DAN VOOR DAT JE VOOR SLUITING VAN DE SLAGBOOM HET DOMEIN MET DE WAGEN VERLAAT!
Na sluiting kunnen duikers die niet beschikken over een duikersabonnement (badge) het domein niet meer met de wagen verlaten.

Duiken is gratis.
Voor toegang tot het domein betaal je een kleine vergoeding aan het domein Zilvermeer, maar duiken  is gratis. er is wel een registratieplicht voor watersporters.
Conform de VLAREM-wetgeving, is elke registratie van watersportactiviteiten verplicht.

In het watersportgebouw van D-Center liggen invulformulieren die voor de duik aan het inschrijvingsbord moeten opgehangen worden. Zo kan de redder van D-Center steeds volgen wie zich wanneer in het water bevindt.  Na de duik haal je het inschrijvingspapier weer van het bord.  Deze procedure is volledig gratis.  Je betaalt dus geen extra gelden aan D-Center om te duiken.

Parkeren.
Er is een uitstekende parkeergelegenheid onmiddellijk bij het duikcentrum voor iedereen die duikmateriaal in zijn auto vervoert. Andersvalide duikers hebben aangeduide plaatsen vlakbij het duikcentrum.