EERSTE HULP TRAINING "REACT RIGHT"

 

    REACT RIGHT - Een onmisbaar instrument voor onverwachte noodsituaties   

Eerste Hulp Training

REACT RIGHT is SSI's noodsituatie Trainings Programma. Leer de werkwijze van EHBO, reanimatie, AED en het toedienen van zuurstof bij duikongevallen evenals in andere voorkomende noodsituaties, zodat u in een eventuele noodsituatie zo adequaat mogelijk kunt handelen.
Let daarbij wel altijd op Uw eigen veiligheid als op die van het slachtoffer.

Deelname aan het Eerste Hulp Programma REACT RIGHT zal uw veiligheid en comfort tijdens het duiken aanzienlijk verhogen. SSI maar ook veel andere opleidingsagentschappen vereisen een geldig EHBO en reanimatie certificaat als voorwaarde voor de Diver Stress & Rescue certificering.
Met het Eerste Hulp Programma "React Right" voldoet U aan deze voorwaarde.

De REACT RIGHT Student Kit bevat naslagwerk waarmee u alle theoretische kennis gemakkelijk kunt leren. U zult door alle praktische vaardigheden worden geleid door een Duikles Eindhoven / SSI REACT RIGHT Instructeur.

Het programma omvat:
-     Eerste beoordeling
-     EHBO & reanimatie vaardigheden
-     Primaire stabilisatietechnieken
-     Toedienen van zuurstof in duik noodgevallen
-     Automatische externe basis defibrillatie

Eerste Hulp Training

Eerste Hulp Training

Het volgen van een Duikles Eindhoven/SSI cursus betekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water, dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn altijd kort als je goed bent voorbereid met de E-Learning of Thuisstudie kit. Hierdoor kun je gelijk genieten in het water en gebruik maken van de opgedane kennis.

Ook kun je andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met React Right, bijvoorbeeld de specialty cursussen Divers Stress and Rescue of enig andere specialisatie
De mogelijkheden zijn oneindig.

Eerste Hulp Training

informatie

Kosten                                     € 125,00
Vooropleiding                         Geen
Minimum leeftijd                    14 jaar
Aantal theorielessen              3
Aantal zwembadlessen         n.v.t.
Aantal buitenwaterlessen     n.v.t.