OPENWATER DIVER EN VERDER ?

  Geef Advanced Training een proefrit. Wordt Advanced Adventurer.  

Advanced Adventurer

Het Advance Adventurer programma is zo gemaakt dat je een verscheidenheid aan speciale cursussen kunt proberen voordat je besluit te starten met een volledige cursus. Het is een geweldige leuke manier om te ervaren wat er bij gevorderde training allemaal  komt kijken, en hoe waardevol het kan zijn tijdens je duikavonturen. Ja heel goed opgemerkt, het is zowat gelijk aan het advanced openwater programma van andere duik organisaties, Maar bij ons moet je echter meer, veel meer doen om je een gevorderde duiker te mogen noemen.

Tijdens het Advanced Adventurer programma krijg je de kans om 4 verschillende specialties uit te proberen. Je zult één open water trainingsduik per specialiteit maken, en als je besluit om een volledige cursus in een van de specialiteiten die je probeerde te gaan volgen, telt deze duik direct mee voor je geavanceerde certificering.

Je kunt uit de volgende specialties kiezen

Advanced adventurerNavigatie

Advanced adventurerBoot Duiken

Advanced adventurerDroogpak Duiken

Advanced adventurerShark Diving

Advanced adventurer
Wave, Tides and Currents

Advanced adventurer
Deep Diving

Advanced adventurer
Perfect Buoyancy

Advanced adventurer
Nacht duiken

Advanced adventurer
Nitrox

Advanced adventurer
Zoeken en Bergen

Advanced adventurer
Wrak Duiken

Advanced adventurer
Equipment Techniek

Het volgen van een U-Dive duikcursus betekent plezier hebben en het leren van je praktische vaardigheden, dit zijn dan ook altijd de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn kort als je goed bent voorbereid met de E Learning module, en/of HOMESTUDY KIT. Hierdoor heb je gelijk plezier in het water, en kun je meteen genieten van je eerste avontuurlijke duiken waarbij je gebruik maakt van het geleerde in de specialty cursus.

Advanced Adventurer

              informatie

 

Kosten                                  € 225,00
Vooropleiding                      Openwater Diver
Minimum leeftijd                14 jaar
Aantal theorielessen:           0
Aantal zwembadlessen:      0
Aantal buitenwaterlessen : 4