21-05-16 09:00 - 13:00
Duikles Eindhoven
Address: Avignonlaan 45, Eindhoven, Nederland

React Right

REACT RIGHT

Hoe belangrijk vind jij het als jjij kunt beschikken over de techniek om iemands leven te redden?
Maar…. er kan natuurlijk ook zo maar eens een moment komen dat anderen jou kunnen of moeten helpen.

Helaas komt het dagelijks voor, dat mensen plotseling onwel worden en dat reanimatie zo snel mogelijk toegepast dient te worden. In een dergelijke situatie telt immers elke seconde
Het is daarom van onschatbare waarde, dat eigenlijk iedereen in staat zouden moeten zijn om reanimatie toe te kunnen passen.
Duikles Eindhoven biedt je de mogelijkheid om dat in een ontspannen sfeer te leren!!

Het kunnen uitoefenen van reanimatie, het gebruik van een AED en het geven van eerste hulp zijn noodzakelijke vaardigheden. Zeker voor iedereen die avontuurlijke sporten beoefent – juist voor het geval dat…….
En duiken behoort zeker tot de categorie avontuurlijke sporten.

De cursus React Right is er zowel voor duikers als niet duikers en leert je hoe te reageren op levensbedreigende noodsituaties.
Deze cursus, is een beginnerscursus die bedoeld is om een ieder de basale techniek van reanimatie, het gebruik van een AED en het toedienen van zuurstof bij te brengen in een leuke, makkelijk kortdurende cursus. Deze kennis en kunde kun je in noodgevallen kunt toepassen, terwijl er deskundige hulp ingeroepen wordt en / of er gezorgd wordt voor vervoer naar het dichtstbijzijnde Ziekenhuis. 

De React Right cursus richt zich op het verlenen van eerste hulp door:
een combinatie van kennis ontwikkeling, ontwikkeling van vaardigheden en  realistische scenario´s in de praktijk om ervoor te zorgen dat de deelnemers vertrouwen hebben in hun vaardigheden om hulp te verlenen bij noodsituaties.
Je zult deze vaardigheden ook nodig hebben voor de Rescue Diver – Stress & Rescue Diver cursus en professional opleidingen.

Voor meer informatie of inschrijven klik op de knop hieronder.

Info