Opleiding Dive Guide

15-10-15 20:30 - 22:30
Duikles Eindhoven
Address: Avignonlaan 45, Eindhoven, Nederland

Dive GuideWE STARTEN WEER MET ONZE OPLEIDING TOT DIVE GUIDE.

Er is nog steeds veel vraag naar duikers die hun passie met anderen willen delen.
en daarbij is het ook nog eens erg leuk om andere mensen onder water te begeleiden..

Als SSI Dive Guide zet je een eerste stap om dat doel te bereiken. Je mag gebrevetteerde duikers begeleiden en kunt hen inspireren. Je helpt hen om meer duikervaring op te doen. Maar door duiken te plannen en te leiden vergroot je ook je eigen kennis, verbeter je je vaardigheden en krijg je meer ervaring.

Via de opleiding SSI Dive Guide zet je de eerste stap op de duikleider ladder van SSI Maar zonder dat je er direct de verantwoordelijkheid en verplichtingen van een gebrevetteerde SSI Open Water Instructor bij krijgt. Als je de status van SSI Dive Professional ambieert, is dit het begin. Tijdens het SSI Dive Guide programma word je opgeleid tot een goede, veelzijdige duikleider die breed inzetbaar is.

Het professional programma bestaat uit 3 verschillende modules.

  1. je wordt SSI Dive Guide en gaat aan het werk als een professionele duikgids, of
  2. je upgrade je status naar SSI Divemaster door de SSI specialty Science of Diving te volgen. Tijdens deze specialty wordt er niet gedoken. De natuurkundige en fysiologische aspecten van het duiken en de decompressietheorie worden behandeld en er wordt dieper ingegaan op de werking van duikapparatuur en op de onderwaterwereld. Het is bovendien een voortreffelijke voorbereiding op de derde optie: SSI Dive Control Specialist.

Enthousiaste duikers die hun passie voor recreatief duiken graag op anderen willen overbrengen, vinden het programma SSI Dive Guide echt de moeite waard. Het voegt een nieuwe dimensie toe aan hun duikavonturen. Vergelijk het maar met de cursus SSI Open Water Diver. Dat was je eerste stap om
duiker te worden. Het programma SSI Dive Guide opent de deur naar leiderschap: je gaat op een heel ander niveau duiken en wordt door andere duikers gerespecteerd om wat je doet.

Voor meer informatie over de opleiding Dive Guide klik hier op deze pagina kun je je ook inschrijven