16-01-16 10:00 - 12:00
Duikles Eindhoven
Address: Avignonlaan 45, Eindhoven, Nederland

NitroxNITROX DUIKEN
OP 16 JANUARI 2016 STARTEN WE WEER MET ONZE OPLEIDING

Enriched Air Nitrox (EANx) is een echte winter cursus, die uit een theoretisch deel bestaat en een stukje praktijk. Je hoeft niet het water in als je dit niet wilt, maar blijft toch lekker actief met de duiksport bezig. Naast het interactieve les gedeelte laten we je ook in de praktijk zien hoe we de cilinders vullen en we laten je deze analyseren. Dit laatste laten we je natuurlijk ook zelf eens doen zodat je op vakantie of gewoon hier aan de waterkant weet hoe het werkt.
optioneel kun je nog twee duiken met EANx ( de x geeft het percentage zuurstof aan) maken.

Waarom nu eigenlijk met Nitrox gaan duiken?
Heb je ooit al eens gedroomd over lange duiken zonder je zorgen te hoeven maken over decompressielimieten? Om een wrak te bekijken, foto’s te maken of zo maar lekker genieten van het onderwaterlandschap? Of heb je er wel eens over nagedacht om wat veiliger te duiken met betrekking tot het potentiële gevaar van decompressieziekte?”

Tijdens de cursus leer je alle noodzakelijke regels om EANx duiken te plannen en om veilig te kunnen gebruiken. Een belangrijk onderdeel in het hele programma is het analyseren van je tank voordat je een duik gaat maken, dit ga je dus ook doen

“Gratis Nitrox”

is een slogan in veel duikresorts. Dat betekent dat je niet extra voor hoeft te betalen. Maar alle aanbieders van duik activiteiten willen een geldig brevet zien voordat je een Nitrox duik maakt.

Na het behalen van je brevet kan je gelijk met Nitrox gaan duiken.
Vanaf de eerste vakantiedag kun je dus al genieten van de voordelen van duiken met Nitrox.

WIL JE MEER INFORMATIE OF INSCHRIJVEN KLIK HIER