23-04-16 09:00 - 12:00
Duikles Eindhoven
Address: Avignonlaan 45, Eindhoven, Nederland

MateriaalMATERIAAL TECHNIEK

“Jouw Totaal Duik Systeem is als een buddy onder water
waar je altijd op moet kunnen vertrouwen!”

Materiaal Techniek (Equipment Techniques) is weer zo’n echte winter cursus van Duikles Eindhoven.

Tijdens de cursus leer je hoe je duikmaterialen door goed onderhoudt in optimale conditie kunt houden. Zodat zonder je steeds af te vragen hoe de conditie van je duikmateriaal is je veel zorgeloze duiken kunt maken.

Omdat duiken veel leuker en comfortabeler is met je eigen goed onderhouden duikuitrusting zal daarom elke serieuze duiker vroeg of laat zijn eigen duik uitrusting aanschaffen.
En deze natuurlijk zorgvuldig willen onderhouden. Ziehier het belang van deze cursus Materiaal Techniek.
Deze behandelt het kiezen van de juiste uitrusting, en tot in detail hoe je je uitrusting past en aanpast.
Het uitvoeren van kleine reparaties is ook onderdeel van de cursus..

Ook geven we je tijdens de cursus duik materiaal techniek de kans om je adem automaat (mits het merk en type  in ons service programma zit) onder professionele begeleiding te servicen, de extra kosten bestaan dan uit de prijs van de service onderdelen. Let op wij gebruiken uitsluitend de originele service kits van de betreffende fabrikanten.

Het volgen van een Duikles Eindhoven specialty cursus betekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden zowel in het water als aan de oppervlakte, dit zijn altijd de belangrijkste doelen die we nastreven. Het krijgen van meer (duik) ervaring en inzicht in de materiaal technieken is zeer belangrijk. De lessen zijn altijd kort als je goed bent voorbereid met de E-Learning of Thuisstudie kit Hierdoor kun je gelijk genieten en gebruik maken van de opgedane kennis.
Natuurlijk sluit je ook deze opleiding af met een brevet.

 

Info